Hyppää sisältöön

Liity jäseneksi

Halutessasi voit hakea Exit ry:n jäseneksi. Yhdistykseen jäseneksi voi hakea jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, arvot ja säännöt. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Tutustu Exit ry:n sääntöihinarvoihin ja toimintaperiaatteisiin, poliittiseen ohjelmaan ja organisaatioon. Täytä alla oleva hakemus jäseneksi.

Exit ry:n hallitus seuraa ja kehittää aktiivisesti yhdistyksen toimintoja. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua yhdistyksen vuosikokouksiin ja päästä vaikuttamaan suoraan tekemäämme työhön.

Jäsenmaksu ykslöiltä ja yhteisöiltä vuonna 2023 on 35€, pienituloisilta 10€.

Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi. Kannatusjäseneksivoi liittyä niin luonnollinen henkilö kuin oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksentarkoitusta ja toimintaa. Halutessaan yritykset ja yhteisöt voivat maksaa korkeamman, korotetun kannatusjäsenmaksun resurssiensa mukaisesti. Kannatusjäsenyys on tapa tukea yhdistyksentoimintaa. Kannatusjäsenyys ei oikeuta päätöksentekoon, eikä oikeuta osallistumaan hallituksen tai yhdistyksen kokouksiin tai vuosikokouksiin.

Exit ry:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä.

    Jaa somessa: